Tipografie Bucuresti

    Tipografie offset este o tipografie care are ca principal obiect de activitate realizarea de materiale tipografice (tiparituri) de toate dimensiunile si in orice cantitati, obiecte promotionale , cataloage , afise , bannere , flyere , pliante si brosuri. Specialistii tipografiei ofera consultatii de specialitate in probleme de tipar , grafica , design si machetare.

 

 Activitatea tipografiei  mai include realizarea de materiale promotionale, etichete textile si de carton, multiplicare si serigrafiere CD-uri, tricouri personalizate, sepci, lanyarduri, pixuri, brichete personalizate etc. Tipografie offset este o tipografie cu renume pe piata de tipar , aparuta pe piata serviciilor media in anul 1993.

 

Tipografie offset este o tipografie puternica , ambitioasa si consecventa ideilor sale, care a incercat inca de la inceput si incearca in continuare sa asigure cele mai potrivite mijloace pentru satisfacerea nevoilor clientilor sai; este o companie orientata spre piata, spre clientii si spre partenerii sai, o companie facuta de oameni, pentru oameni. Tipografie offset este specialistul tau in tipar.

 

 Tipografie offset este o companie de succes. Tipografie offset  a aparuta din dorinta de a demonstra lumii ca produsele tiparite de catre Tipografie offset au cele mai bune preturi nu sunt neaparat cele mai scumpe si ca se poate obtine calitate la tipar si intr-un timp relativ scurt de executie, atunci cand dispui de o echipa calificata si serioasa, dedicata muncii sale.

 Serviciile tipografice sunt solicitate atat de catre companii cu capital majoritar de stat, dar mai ales de catre intreprinzatorii privati. Avand experienta si dotarile necesare, un personal calificat si instruit periodic, si proceduri eficiente si moderne de lucru, Tipografie offset  este intotdeauna inovativa, prompta, flexibila si competenta.

 

 De ce o carte de vizita?

Pentru ca o carte de vizita are urmatoarele avantaje

*arata profesionalism

*ofera toate datele de contact

*se pot realiza la un pret foarte mic si calitativ

One comment to Tipografie Bucuresti

  • Mr WordPress  says:

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>